Stal inrichting

 Royal de Boer

Wij zijn al 18 jaar dealer van Royal De Boer Stalinrichtingen B.V. Intussen zijn er al verschillende stallen door ons ingericht. We zijn als dealer  gericht op levering en montage en onderhoud  van het gehele pakket van Royal DE BOER stalinrichting..

Deze ontwikkelt, fabriceert en verkoopt stalinrichting, zoals Ligboxen, Voerhekken, stalmatten en drinkwater voorzieningen. Tevens voeren zij een uitgebreid mestverwerkingprogramma; mestschuiven, mixers en pompen.
 

LigcomfortLig comfort

Breng het comfort van de weide naar de stal. Onze stalinrichting biedt concepten op maat voor ligboxen met een maximum aan comfort. Al onze boxen zijn aangepast aan het natuurlijk gedrag van de koeien.

Voederen en drinkenVoerden en drinken

Steeds vers en zuiver water voor uw dieren en toch eenvoudig te bedienen en te reinigen voor u. Onze specialisten in stalinrichting bieden u graag hun diensten aan.

BehandelstraatBehandelstraten

Voor een eenvoudig koe management

Reinigingssystemen voor loopstallen

Reinigingssystemen voor professioneel gebruik. Maak de beste keuze uit een groot aanbod van verschillendeRoboclean mestrobot  uitvoeringen en types. Voor iedere stalgrootte hebben wij een passende oplossing in hoog kwaliteitsmateriaal, inclusief moderne robots.

Klimaat

Licht en lucht, zoveel u wilt! Het is niet moeilijk om een gezond klimaat in uw stal te creëren. Al naargelang het stalconcept, leveren wij ventilatoren, ventilatiegordijnen, gesofisticeerde ventilatiesystemen Ventilatie systeemen klimaatcomputers.

Koeborstels

Schone koeien zijn belangrijk voor de algemene hygiëne. Een rein vel, vooral op de rug van de
Koeborstels koe, helpt de warmte-afgave van de huid.
 
webdesign: webburo